Γνώρισε την ιστορία μας

Πως ξεκίνησαν όλα

Ιστορική διαδρομή

Η εταιρεία Vamvalis, είναι μία εταιρεία που έχει την έδρα της στην καρδιά της Λακωνίας. Βήμα- βήμα, υπομονή, επιμονή και  με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη και στον προϊόν  έχει καταφέρει με την δράση της να γίνει συνώνυμο της συνέπειας και της αξιοπιστίας.

Η δράση της είναι αξιοσημείωτη με σταθερές συνεργασίες με όλες τις μεγάλες επιχειρηματικές οργανώσεις σε όλες τις χώρες του εξωτερικού και κυρίως στην Αμερική, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία και  Αυστραλία.

H υπευθυνότητα του προσωπικό, η άριστη ποιότητα του προϊόντος,  η πρωτοτυπία, η αγάπη για δημιουργία και εξέλιξη, οι εξαιρετικές συνθήκες φύλαξής και συσκευασίας του πρώτης ύλης και  η τεχνογνωσία  κατατάσσουν την εταιρεία στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των πελατών εδώ και χρόνια. 

Η ενασχόληση της εταιρείας VAMVALIS φτάνει στο μακρινό 1930 όταν οι προπαππούδες της οικογένειας καλλιεργούσαν στα χωράφια τους τις ελιές και ήταν οι μοναδικοί που έκαναν το εμπόριο της ελιάς την τότε εποχή. Μάλιστα τα χωράφια τους καταλάμβαναν όλη την περιοχή και είχε λάβει την ονομασία «ΒΑΜΒΑΛΕΪΚΑ», εξ’ ού και η ονομασία της εταιρείας.